Amenajare apartament in bloc nou: evita problemele din baie

Ai cumparat recent un apartament intr-un bloc nou dintr-un complex rezidential si esti entuziasmat de ideea ca vei avea o casa moderna si frumos amenajata… pana ce descoperi problemele din zona baii. 

baielapachet-amenajare apartament in bloc nou
Model baie personalizata – vezi toata colectia de bai personalizate

Din pacate, multi proprietari de apartamente se confrunta cu astfel de probleme ce trebuie rezolvate pe cont propriu, precum apa care nu se scurge corespunzator, infiltari la vecini sau baterii si accesorii de proasta calitate. Poti insa a evita astfel de probleme si poti avea si tu o baie functionala si frumos lucrata la detalii, iar in articolul de mai jos iti voi explica cum.

Probleme la amenajare apartament nou

Acum, cand achizitionezi un apartament in curs de renovare, datorita materialelor ieftine folosite si a manoperei facute pe graba, exista un risc ridicat sa apara o serie de probleme in baie, precum:

 • baterii si accesorii de proasta calitate care se pot strica in cateva luni
 • apa nu se scurge la rigola din cauza unei pante de scurgere inadecvate (sau lipsa)
 • infiltratii in afara dusului deoarece nu s-a etansat bine paravanul de dus
 • praguri inestetice pentru a preveni scurgerea apei in afara dusului
 • rigola infundata care nu a fost verificata inainte de incheierea lucrarilor
 • accesorii ieftine fixate pe perete, dar care stau sa cada
 • infiltratii la vecini din cauza hidroizolatiei defectuoase
 • spatiu ineficient pentru depozitare baie
arhitect-renovare baie-baielapachet (1)
Model Singapore– model baie moderna din colectia baielapachet.ro

Solutia: supervizeaza toate lucrarile

Angajeaza un arhitect pentru a supraveghea lucrurile in santier. Pentru că o baie frumoasă și funcțională contează pentru tine și pentru familia ta.

Un arhitect este cel mai bine pregatit pentru a supraveghea lucrurile in santier si pentru a se asigura ca baia ta va fi functionala si frumos lucrata.

Prin intermediul unui arhitect, poti alege sa te implici in etapa de constructie si finisare a baii, iar astfel vei fi sigur ca baia ta finala va fi exact ceea ce iti doresti. In plus, angajarea unui arhitect te va ajuta sa eviti orele de stress si costurile mari pentru reparatii ulterioare.

Cere-i lui Alex sa te asiste in santier

Pentru ca stim cat este de important, te asistam pe perioada santierului de amenajare apartament intr-un bloc nou. Alege din cele doua servicii disponibile:

baielapachet-bai-desenate-de-arhitect-livrate-la-pachet

a) alegi o baie din colectia noastra si noi iti livram toate materialele pentru amenajarea baii PLUS supraveghem executarea corecta a lucrarilor in santier

b) cere-i lui Alex sa iti supravegheze santierul baii in apartamentul tau amenajat “la gri” direct de dezvoltator. Sau, cere o intalnire de asistenta gratuita (30 de minute pe whatsapp).

De ce sa ai un arhitect in santierul?

Pe scurt, iata o lista cu cateva avantaje de care sa te bucuri:

 • Arhitectul are cunostinte solide despre constructii si finisaje si poate detecta problemele la timp si le poate remedia inainte de a se inrautati.
 • Arhitectul poate gestiona eficient resursele si materialele si poate asigura respectarea termenelor de livrare, astfel incat sa nu ai costuri suplimentare.
 • Un arhitect poate crea un design functional si estetic pentru baie, astfel incat aceasta sa fie atat frumoasa, cat si practica pentru nevoile tale.
 • Arhitectul poate verifica calitatea materialelor si a lucrarilor si poate asigura ca sunt conforme cu standardele de calitate si de siguranta.
valencia-faianta-bej-baie-crem-cu-maro-faianta-baie-crem (4)
Model Valencia de baie crem cu maro din colectia baielapachet.ro

Cumpara in bloc nou, dar evita riscurile

Inainte de a cumpara un apartament in curs de amenajare este important sa iei in considerare problemele frecvente care pot aparea in baie si sa ceri asistenta un arhitect pe perioada santierului.

Acest lucru poate asigura ca baia ta va fi atat functionala, cat si estetica, fara probleme costisitoare care sa apara mai tarziu. De asemenea, vei economisi timp si bani, si iti va oferi pacea sufleteasca ca ai colaborat cu un profesionist care a avut in vedere nevoile tale.

About The Author

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top