Portofoliul nostru de băi personalizate (poze reale)

Facem bai personalizate ca tu sa primesti un design care ti se potriveste si sa te bucuri de o solutie functionala potrivita spatiul tau.

  1. Pasul 1: Da click pe Creeaza-ti baia si completeaza cat mai detaliat ce iti doresti de la noua baie.
  2. Pasul 2: Alex te va suna pentru detalii iar in 48 de ore de la clarificari va reveni cu o propunere si o oferta de pret.

De ce sa comanzi o baie personalizata

Dacă ai o casă in curs de amenajare și un job care-ti ocupa tot timpul și nu vrei să te pierzi in detalii, iata de ce e mai bine să comanzi o baie personalizată:

  1. Potrivire perfectă: O baie personalizată se potrivește perfect spațiului tău. Fie că e mic sau mare, poți avea o baie construită special pentru dimensiunile și configurația casei tale. Astfel, te vei bucura de un spațiu optim și confortabil.
  2. Design unic: Vrei ca baia ta să arate deosebit și să se potrivească gusturilor tale? Nimic mai simplu! Poți alege materiale, culori și finisaje care să-ți placă și să creeze un aspect unic. Vei avea o baie care te reprezintă și te face să te simți bine.
  3. Utilitate și funcționalitate: O baie personalizată poate fi eficientă și funcțională. Poți alege soluții practice, cum ar fi spațiu de depozitare bine gândit sau iluminare adaptată nevoilor tale. De asemenea, poți adăuga caracteristici speciale, cum ar fi dușuri cu hidromasaj sau baterii inteligente, care să-ți facă rutina zilnică mai plăcută.
  4. Calitate și durabilitate: Cu o baie personalizată, poți alege materiale și produse de înaltă calitate, care să reziste în timp. Astfel, te vei bucura de un spațiu frumos și rezistent, fără grija schimbării frecvente a pieselor sau a aspectului.
  5. Valoare adăugată pentru casă: Investiția într-o baie personalizată poate adăuga valoare locuinței tale. Dacă te gândești să vinzi sau să închiriezi în viitor, o baie bine realizată poate atrage potențiali cumpărători sau chiriași.

Ia în considerare bugetul disponibil și vino să vorbesti cu noi. Te ajute să iei cea mai bună decizie tine.

alex-petrea-baie-la-pachet

Comandă online, fără deplasări.

PASUL 1
Alegi cum vrei să arate baia. Poate fi personalizată după cerințele tale.
PASUL 2
Ne trimiți planul băii tale cu dimensiuni.
PASUL 3
Afli prețul, plasezi comanda și ai materialele în ~5 săptămâni
Sau... vorbește cu arh. Alex la 0756.789.796
Scroll to Top