Baie noua, fara stres: 3 Idei si sfaturi pentru amenajarea baii

Azi vreau să-ți povestesc ceva important despre amenajarea unei băi. Chiar dacă poate părea plictisitor la prima vedere, îți promit, e mult mai interesant si util decât pare! Asadar, iata 3 sfaturi utile de care sa tii cont, cand te vei ocupa de amenajare si design:

idei si sfaturi utile-amenajare baie-modele de baie

Momentul ideal pentru amenajarea baii

Știi când e cel mai bun moment pentru a-ți face baia? ÎNAINTE te muți în casa ta nouă!

De ce? Pentru că, atunci când casa e plină de praf și meșteri perindând care încontro, nu prea e OK pentru sanatatea ta fizică (dar și mentalăsă stai acolo. Plus că, intr-o baie de mici dimensiuni e super aglomerat, iar spațiul mic devine chiar mai mic când sunt un milion de unelte și materiale în jur.

Cum alegi materialele si salvezi bani

Alege o casă care e deja construită (așa numităcasă la gri“), apoi, cumpără tu materialele de calitate pentru o baie modernă.

Pe Baielapachet.ro îți alegi un design din modele de băi din colectie și vei primi acasă tot ce ai nevoie in santier. Pachetul complet pentru baie include de la obiecte sanitare, finisaje, hidroizolațiechit, adezivi si pana la mobilierul pe comanda. Toate produsele sunt alese cu grijă de arhitectca tu  nu ai bătăi de cap în șantier (și nici după aceea). Ai grija de bugetul tau, chiar si pentru o baie mica.

Și știi ce-i și mai avantajosPoți negocia cu cei careți construiesc casa să-ți monteze si materialele din baie, ca  nu mai ai bătăi de cap cu manopera și molozul.

Comunica constant cu arhitectul tau!

Dacă apare vreo problemă în amenajarea baii sau vrei ceva diferit într-o baie mică, nu sta pe gânduri, spune-i arhitectului tău. E important vorbești cu el tot timpul, nu lași lucrurile se complice. De exemplu, dacă ti-ai dat seama că vrei un circuit electric special pentru caloriferul din baie, spune-i cât de curând, ca să nu trebuiască să spargi și să refaci peretii deja placati cu gresie și faianță.

sfaturi pentru amenajarea baii-baielapachet-amenajare baie mica Valencia
Modelul de baie Valencia din colectia Baielapachet.ro

Sper că-ți vor fi de folos aceste idei si sfaturi pentru amenajarea baii. Amenajarea unei bai poate veni la pachet cu o serie de probleme (precum o panta scurgere dus montata gresit). Asa ca, fie ca-ti amenajezi o baie mica, o baie mare sau o baie de serviciu, dacă ai întrebări sau vrei știi mai multe, nu ezita ne întrebi.

About The Author

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top