Baielapachet.ro vs Dedeman. Ce alegi?

A sosit momentul: începi cu entuziasm si oarecare emotii renovarea băii!

Dar, încotro te îndrepţi? Poate că în timp ce zappai pe TV ai putut vedea şi tu spoturile amuzante la Dedeman cu Simona Halep în prim plan, pentru că Simona a fost în ultimii ani imaginea acestei companii.

Pe de altă parte, în timp ce căutai pe internet idei frumoase pentru baia ta ai dat de Baielapachet.ro, un concept care îţi surâde foarte tare pentru că ţi se promite o baie de vis armonioasă (şi livrată direct la uşă) cu minimă implicare din partea ta.

Azi vorbim despre aceste două mari variante pe care le ai la dispoziţie atunci când cauţi o soluţie pentru noua ta baie:

  • Dedeman, o companie nationala de vanzare materiale sau
  • Baielapachet.ro, o soluţie all-in-one de tip “boutique” pentru băile moderne

Pregăteşte-te să descoperi punctele forte de o parte şi de alta pentru ca la final să-ţi fie clar ce faci în continuare cu baia ta.

baie la pachet-ambiente de bai online (2)

Tipul de business

Baielapachet.roDedeman
business de familie ce aparţine unui cuplu de arhitecţi din Bucureşti. O echipă de proiect mică, dar accesibilă.  –  companie naţională care se ocupă cu vânzarea de materiale de construcții și produse de amenajare pentru casă și grădină.
Avantaje:
– vei putea discuta direct cu arhitectul
– dacă ai nevoie de o soluţie, primeşti imediat ajutor punctual.
experienta prietenoasă şi comunicare uşoară direct cu Alex şi Raluca Petrea.
Avantaje:
– dacă amenajezi toată casa poţi să cumperi cam tot ce îţi trebuie din magazine sau online.
– există aproximativ 60 de magazine fizice în România, cu accesibilitate rapidă.

Accesibilitate

Baielapachet.roDedeman
– fiind un business de dimensiuni mici ce pune accent pe relaţii de durată, va fi uşor să intri în legătură directă cu arhitectul Alex Petrea care te poate ajuta cu cele mai bune soluţii tehnice
– se încurajează comunicarea cu arhitectul, prin telefon, pe whatsapp, pe email sau pe canalele social media
– nu trebuie să aştepţi un răspuns de specialist. Suni şi vorbeşti direct despre problema ta cu Alex.
– fiind un lanţ de magazine pentru casa şi grădină, de fapt nu ai acces la un arhitect care să te poată îndruma în amenajare
– există ghiduri de ajutor pe site, dar va trebui să stai să le parcurgi (şi s-ar putea să nu găseşti răspunsul pentru problema ta)
– poţi primi suport în magazinele fizice din partea angajaţilor de pe raion, dar aceştia nu au pregătire ca arhitecţi şi nu pot să-ţi ofere soluţii integrate, fix pe problema ta şi spaţiul tău.

Experienţa

Baielapachet.roDedeman
– proiectul are la bază o experienţă de peste 14 ani în amenajări şi construcţii, cu doi experţi foarte bine pregătiţi în acest domeniu (Alex având chiar experienţa direct pe şantier, la faţa locului)  –  magazinele au o reputaţie foarte bună la nivel naţional aşa că există mari şanse să fii mulţumit de produsele cumpărate direct din magazin sau online
focus DOAR pe bai: ne concentrăm doar pe o singură direcţie, aceea de a livra bai minunate direct acasă, în doar 4 săptămâni.focus pe TOATA casa: vinde atat soluţii pentru baie si bucatarie, cat şi obiecte de mobilier sau de grădină.
– pentru că vând materiale de construcţii şi obiecte de mobilier pentru toată casa şi chiar pentru grădină, este posibil să nu găseşti mereu produsele necesare sau în cantităţile necesare sau pe nuanţele dorite.

arhitectul Alex are experienţă NU DOAR PE DESIGN DE BĂI, ci şi pe alegerea unor soluţii tehnice certificate, de la caz la caz. Este imposibil să identifici aceste soluţii dacă nu ai un istoric consistent în research, analize de fişe tehnice şi experienţă concretă printre muncitorii de pe şantier, în etapa de montaj, monitorizare şi verificare finală. 
experienţa acumulată pe teren şi la birou în cei 14 ani este semnificativă.  
reprezentaţii îţi pot oferi informaţii de bază, iar dacă ai nevoie de soluţii mai complexe sau ghiduri de ajutor, trebuie să citeşti articolele de pe site.

nu au arhitecti care sa te asiste, aşa că va trebui să angajezi unul separat dacă vrei un proiect de design modern şi ca la carte.

Amenajare băi

Baielapachet.roDedeman
FOCUS PE BĂILE MICI (DE BLOC)  
– poţi comanda un ambient de baie din colecţia noastră care SE PRETEAZĂ pe băile de bloc. Îl comanzi online şi vei avea toate materiale direct la uşă în 4-5 săptămâni.
– nu trebuie să mergi în magazin sau să pierzi timp aşteptând proiectul de design
– poţi comanda un design personalizat pe baia ta (cu timp final de livrare de 6-10 săptămâni, în funcţie de materialele alese)
– poţi cere soluţii tehnice pentru a-ţi salva baia
FOCUS PE AMBIENTE DE SHOWROOM
– din magazin poţi comanda ambiente de showroom, dar acestea pot arata diferit în baia ta. Imaginea din showroom poate produce confuzie şi pe o baie de bloc de 3-4 mp, de multe ori poţi avea un rezultat diferit.
– online ai o categorie mare de Baie cu sute de produse din care să alegi. Dar, iti trebuie experienţă ca să le combini armonios.
– dacă faci comanda online fără ajutorul unui arhitect exista chiar riscul să descoperi la livrare ca anumite elemente nu funcţionează pentru baia ta şi spaţiul tău
– stii de la inceput cat te costa materialele pentru renovarea baii si eviti cheltuielile ascunse– daca nu ai experienta si nu primesti asistenta, poti comanda produse gresite care vor irosi din buget
– dacă faci comanda online fără ajutorul unui arhitect exista chiar riscul să descoperi la livrare ca anumite elemente nu funcţionează pentru baia ta

– nu trebuie să mergi în magazin sau să pierzi timp aşteptând proiectul de design
– comanda poate implica deplasarea la showroom  
OFERIM MOSTRE SI CONSULTANŢA
– oferim mostre gratuite pe care le primeşti acasă. Aşa poţi să vezi cum arată plăcile ceramice la tine în baie, în lumina spaţiului tău.  
VENIM LA TINE ÎN BAIE / CONSULTANŢA LA FAŢA LOCULUI: în Bucureşti, ne poţi da întâlnire în baia ta iar noi venim cu un mostrar fizic cu plăcile ceramice, finisaje și accesorii să vedem cum se potrivesc în spațiul tău. În felul ăsta discutăm punctual pe cele mai bune soluţii pentru baia ta.
– cere o sedinta gratuita de consultanta cu Alex
dacă vrei să vezi materialele te duci la showroom
oferă serviciul de proiectare băi, însă doar în magazinele fizice, în zona de Gresie şi Faianţă (şi doar în anumite oraşe). Poţi vizualiza diferite mărimi, combinaţii de modele şi culori, mici detalii, poţi estima cantitatea necesară de materiale şi poţi vedea dispunerea spaţiului. Vei putea avea o imagine 3D a băii de amenajat, însă doar în ceea ce priveşte gresia şi faianţa. Se acceptă doua simulări pe proiect, iar serviciul e contra cost.
nu ai asistenta pentru cantităţi necesare de materiale pentru baia ta; tu trebuie să alegi ce şi cât comanzi online sau ce pui în coş de la raft.
– Baielapachet.ro îţi oferă TOATE materialele de care ai nevoie pentru renovare baie: obiecte sanitare, mobilier, lumini, gresie, faianta, chit, adeziv, lavabil, plintă, hidroizolaţie, bandă de etanşare, profile de colţ, distanţieri de gresie, etc. Atunci când începi şantierul nu vei mai alerga după materialele lipsă.– va trebui să comanzi toate aceste materiale separat: online (căutând prin toate categoriile, făcând comparaţii şi asigurându-te că se potrivesc şi că sunt în cantitatea necesară pentru spaţiul tău) sau direct în magazin (alergând de la un raft la altul).
– pentru că ai toate materialele înainte de începerea şantierului, nu vei avea întârzieri aşa că şantierul se poate termina în timpul rezonabil de 1-2 săptămâni.– când vei începe şantierul exista riscul să descoperi că ai uitat ceva sau că ceva nu se potriveşte şi atunci trebuie să dai din nou o fugă în magazin sau să comanzi online şi să aştepţi alt pachet.
– dacă îţi lipsesc materiale, şantierul poate întârzia chiar şi 3- 4 săptămâni.

Modul de lucru

Baielapachet.roDedeman
100% ONLINE
– poţi comanda ONLINE orice ambient de baie din colecţia noastră: comanzi online, vei plăti avansul şi noi o livrăm în 4-5 săptămâni la tine.
în timpul procesului de comandă ONLINE vei avea posibilitatea să încarci poze cu planul băii şi pereţii băii tale pentru a ne asigura că îţi livrăm toate materialele necesare. În funcţie de caz, putem adăuga elemente suplimentare faţă de pachetul standard.
– confirmarea comenzii, discuţia pe anumite detalii, precum şi programarea livrării se face telefonic.
Comandă din magazinul online sau ridicare din showroom
– ai acces la foarte multe produse şi soluţii online (nu doar pentru baie, ci pentru toată casa şi chiar toată grădină)
– poţi citi ghiduri despre stiluri de amenajare în baie pe blog, dar nu vei avea acces clar la un ambient de baie construit cap-coadă. Deci, ori îţi angajezi un arhitect separat, ori încerci să faci pe arhitectul amator ceea ce o să-ţi consume timp şi stres (iar riscul ca rezultatul să nu fie cel dorit e foarte mare)  
PROBEAZA BAIA INAINTE SA CUMPERI
– in Bucureşti, înainte de a comanda de materiale, te încurajăm să probezi baia aleasa.  
vom aduce un mostrar fizic cu plăcile ceramice, finisaje și accesorii să vedem cum se potrivesc în spațiul tău, aşa că nu vei simţi că proiectul este pe bâjbâite şi nu ştii la ce să te aştepţi la final.
– dacă optezi pentru un ambient vazut in showroom, va trebui să-ţi dai seama daca s-ar potrivi în baia ta, să întocmeşti lista cu tot necesarul şi să stabileşti ce cantitate cumperi din fiecare produs şi material.
– esti relaxat pentru că eşti permanent în legătură cu arhitectul tău de baie şi ştii clar în ce stadiu se află proiectul tău.  – ai acces la consultanţi de vânzări (dar nu şi consultanţi în amenajări şi arhitecţi) direct in magazin
dacă toate produsele şi materialele de care ai nevoie sunt pe stoc în magazin, cel mai mare avantaj este că poţi începe şantierul imediat

Parteneri

Baielapachet.roDedeman
FURNIZORII LOCALI SI INTERNATIONALI
– lucrăm cu furnizori locali de mobilă şi lumini, obiecte sanitare la comandă şi echipe de constructori.
– in plus, lucrăm şi cu produse premium din Italia şi Elveţia pentru ambiente durabile.
– vei găsi atat produse de calitate, majoritatea din România, cat şi multe soluţii ieftine
– cade în seama ta să faci comparaţii şi să încerci să identifici cele mai bune soluţii pentru baia ta.

Zona de acoperire

Baielapachet.roDedeman
LIVRARE BAI LA PACHET ÎN TOATĂ ROMÂNIA
– poţi plasa comanda ONLINE
– alege orice ambient de baie din colecţia noastră: îl comanzi online, vei plăti avansul şi noi îţi livrăm baia în 4-5 săptămâni.
au magazine fizice cu depozite mari în toate marile oraşe, fiind uşor să te întâlneşti cu consilierii de vânzare.

Montaj

Baielapachet.roDedeman
Ne dorim să fim foarte buni pe nișa noastră aşa că NU oferim servicii de montaj. Dar…
în Bucureşti şi Ilfov, la cererea ta, alegem montatori şi echipe de construcţii cu care am lucrat excelent si ii vom contracta si superviza noi, pentru a-ti oferi pachetul complet materiale + montaj stress-free.
– indiferent cine face montajul, supervizam santierul pentru ambientele de baie proiectate de noi. Mai exact, oferim 5 apeluri prin WhatsApp în care verificăm montajul la faţa locului si ne asiguram că totul merge conform planului. Dăm indicaţii unde este necesar, răspundem la întrebări şi venim prompt cu soluţii tehnice în caz de situaţii neprevăzute pe şantier.
– conform serviciilor detaliate pe website, nu se oferă montaj sau supervizare şi nici recomandări de persoane sau firme în acest sens.

Alege Baielapachet.ro dacă…

Baielapachet.ro este o soluţie potrivită pentru tine dacă îţi place să:

  • te bucuri de viaţa ta (nu să sacrifici un concediu ca să-ţi faci baia),
  • eviţi stresul unui proiect de amenajare şi design în baie (pentru că ohoo, numai cine a trecut prin asta ştie cât de solicitant poate fi totul)
  • mergi la sigur (pentru că urăşti surprizele neplăcute şi eşti tipul de persoană care preferă să dea un ban în plus pentru un serviciu premium, dar să fie sigură că primeşte extra-calitate şi confort)

Adaugă aici liniştea de a şti de la început “cât o să te coste noua ta baie” pentru că noi facem lista şi bugetam toate materialele (îţi luăm şi lucrul ăsta de pe umeri).

Alege Dedeman dacă…

Magazinele Dedeman este o soluţie potrivită pentru tine dacă:

  • eşti o persoană pricepută şi chiar îţi place să te implici în proiecte de bricolaj, să experimentezi, să citeşti articole şi ghiduri, să urmăreşti forumuri şi discuţii pe social media, tutoriale pe YouTube şi design-uri pe Pinterest
  • îţi face plăcere să mergi în showroom-uri şi să vezi mai multe materiale, să faci comparaţii
  • stii să bugetezi, să-ţi stabileşti tu un plan de amenajare
  • vrei să plăteşti separat soluţii de arhitectură

About The Author

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top