design baie moderna

Model baie DUBAI

de la 33.497 lei

Preț orientativ amenajare completă 5 mp.
Include TVA, livrare și asistență în șantier. Fără montaj.

→ amenajare completă gândită de arhitect
→ model adaptat pe dimensiunile băii tale
→ alegi o baie cu cadă sau duș walk-in
→ livrăm pachetul în ~5 săptămâni
→ produse cu garanție de la producător

Ce primești
NU am inclus
Cum comanzi
Vezi broșura

Materialele, obiectele sanitare și accesoriile din pachet

Ai totul pregătit pentru șantier. Arh. Alex îți livrează baia completă cu produse și materialele necesare pentru amenajare bai moderne. 

Finisaje pereți, pardoseli și tavan

amenajare baie mica moderna-design baie moderna (10)
model baie dubai-amenajare baie mica moderna-design baie moderna (1)

Mobilierul și obiectele sanitare

amenajare baie mica moderna-design baie moderna (11)
amenajare baie mica moderna-design baie moderna (12)
model baie dubai-amenajare baie mica moderna-design baie moderna (2)
model baie dubai-amenajare baie mica moderna-design baie moderna (3)

Accesorii și lumini

amenajare baie mica moderna-design baie moderna (13)
model baie dubai-amenajare baie mica moderna-design baie moderna (4)

Arh. Alex te asistă pe perioada șantierului!

alex-petrea-arhitect-baielapachet.ro

Am inclus în pachet 5x ședințe virtuale cu Arh. Alex Petrea (whatsapp call) pentru a verifica evoluția lucrărilor în șantier.

Ce NU AM INCLUS în pachet!

Nu am inclus: tablourile, prosoapele și ornamentele și nici materialele pentru refacerea instalațiilor sanitare, termice si electrice (țevi, coturi). Le vei achiziționa personal la indicațiile instalatorului cu care vei lucra.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Pentru  alegem cele mai bune materiale pentru baia ta, pot exista mici diferențe de nuanțe, dimensiuni și design al produselor. Însă lucrăm cu spor -ți creeam baia preferată.

alex-petrea-baie-la-pachet

Comandă online, fără deplasări.

PASUL 1
Alegi cum vrei să arate baia. Poate fi personalizată după cerințele tale.
PASUL 2
Ne trimiți planul băii tale cu dimensiuni și 2-3 imagini cu baia actuală.
PASUL 3
Alegi bugetul în care vrei să te încadrezi și plasezi comanda.

Noi alegem cele mai bune produse pentru baia ta și-ți facem oferta de preț.
PASUL 4
Plătești avansul și noi dăm comandă de materiale. La programarea livrării vei plăti restul.

Lucrăm cu spor să livrăm în ~5 săptămâni.
Sau... vorbește cu arh. Alex la 0756.789.796
Amenajare gândită responsabil de arhitect
Comandă și plătește online, fără deplasări inutile
100% retur garantat pentru produsele livrate cu defecte
baie-la-pachet-partneri-logo-banner
alex-petrea-arhitect-baielapachet.ro

Ai întrebări?

Discută cu arh. Alex Petrea:  0756.789.796

Nu crezi că amenajarea băii contează?
Citeste mai multe detalii și vino sa amenajezi baia cu noi.

Avem câteva răspunsuri...

Știm cât de importantă este pentru tine amenajarea unei băi mici. Așa că, am notat mai jos câteva informații. Poți însă vedea toate răspunsurile despre Baie la Pachet, modele, materiale, plată, livrare și retur în pagina dedicată de Întrebări și Răspunsuri.

Baie la Pachet este un concept nou pe piață, dezvoltat de arhitectul Alex Petrea care-și aduce în proiect experiența și lecțiile învățate în 14 ani de amenajări de interior. Este simplu! Tu alegi un model de baie din colecția noastră online, iar noi ne punem în mișcare să iți livrăm pachetul complet de materialele, obiectele sanitare, mobilier, lumini și accesorii pentru baia ta.

Cunoaste echipa >>

NU SUNTEM UN MAGAZIN ONLINE DE MATERIALE ȘI OBIECTE SANITARE ȘI NU DEȚINEM STOCURI.
Baie la Pachet este un serviciu "la pachet" de design, soluții tehnice, intermedierea comenzilor la furnizori și livrarea tuturor materiale și obiecte sanitare către client. Serviciul de montaj NU este inclus, însă încercăm să punem la dispoziție o bază de constructori recomandați și resurse detaliate.

BAIE LA PACHET este marca inregistrata a PDP Architecture and Photography SRL, ROMÂNIA
CUI: RO 23882479, Reg. J40/8470/2008.
Prețurile afișate în LEI sunt estimate și includ TVA(19%). Preturile comunicate sunt valabile pentru 7 zile.

Telefon: 0756.789.796

Filozofia noastră este simplă: nu există două băi identice!

Când alegi un model de baie sau un stil preferat, noi selectăm materialele și produsele potrivite pentru dimensiunea și configurația băii tale. De aceea, vor apărea variații în nuanțe, dimensiuni și design atât între imaginile de pe site-ul nostru și produsele livrate, cât și între același model de baie furnizat către clienți diferiți.

Deci, baia ta nu va fi identică cu baia vecinului. 🙂

Bugetul cu care lucrăm este ales de client la momentul plasării comenzii. În funcție de acesta găsim soluțiile potrivite pentru dimensiunea și configurația băii tale.

Însă, pentru că lucrăm cu materiale și produse premium, alocă-ți un buget de minim 20.000 lei (tva și livrare incluse) pe materialele pentru renovarea băii.

Manopera o vei plăti separat, către constructori și poate fi estimativ între 9.000-15.000 lei.

Cumperi online, fără deplasare la showroom. Alege un model de baie preferat, dă click pe butonul "Creează-ți baia (și află prețul)" și vei fi redirectionat(ă) spre formularul de comandă:

  1. Alegi cum vrei să arate baia. Poate fi personalizată după cerințele tale.
  2. Încarcă două imagini cu baia actuală și o poză cu planul băii tale cu dimensiuni (vrem să ne asigurăm că-ți vom trimite cantitățile de materiale potrivite băii tale)
  3. Alegi bugetul în care vrei să te încadrezi și plasezi comanda. Noi alegem cele mai bune produse pentru baia ta și-ți facem oferta de preț.
  4. Plătești avansul și noi dăm comandă de materiale. La programarea livrării vei plăti restul.
  5. Livrarea se face in 2 transporturi (sau etapizat), vei verifica coletele primite si vei semna procesul verbal de primire.
  6. În timpul șantierului ai 5 ședințe de asistență (whatsapp / fizic în București).

Noi alegem cele mai bune produse pentru baia ta și-ți facem o ofertă de preț valabilă 7 zile. Pentru a confirma comanda vei plăti un avans de 6.700 lei (TVA inclus), iar la programarea livrării vei plăti restul.

Confirma plata în 48 de ore de la facturare la contact@baielapachet.ro. O intârziere a plății poate întârzia restul etapelor.

Plătesti în siguranță prin transfer bancar sau, la cerere, cu cardul prin platforma Mobilpay.

Baie la Pachet va livra pachetul complet pentru renovare baie. Practic vor fi 2 pachete:

1. un palet cu obiecte sanitare, materiale, gresie, faianță, chit, adeziv etc. Pachetul este greu, de aceea iți recomandăm să programăm livrarea la data de începere a șantierului, astfel ca paletul să fie urcat în casă de echipa de muncitori.

2. un pachet mai mic cu mobilierul, accesoriile și luminile din baie. Îți recomandăm să păstrezi aceste produse în cutii, pentru a le proteja pe perioada șantierului.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor, cere-ne o livrare în mai multe tranșe (implică costuri suplimentare). Optiunea este disponibila la ultimul pas din formularul de comanda.

Problema spațiului este des întâlnită în apartamentele de bloc.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor, cere-ne o livrare în mai multe tranșe (implică costuri suplimentare). Optiunea este disponibila la ultimul pas din formularul de comanda.

Luminile, accesoriile și obiectele sanitare vin cu garanția standard de la producător. Dacă te interesează un anume produs, scrie-ne și-ți vom răspunde detaliat ce implică garanția produsului.

Livrarea este deja inclusă în prețul pachetului, că tu să nu-ți faci griji suplimentare.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor si ne ceri o livrare în mai multe tranșe, vor exista costuri suplimentare pentru transport, in functie de nevoile tale.

În 48 de ore după confirmarea comenzii trimitem la rândul nostru comenzile către furnizori, pentru ca în 5-8 săptămâni să-ți livrăm Baia la Pachet.

Ține cont că trecem printr-o perioadă instabilă, cu situații deosebite ce pot cauza întârzieri la furnizori. Daca acest lucru se întâmplă și nu găsim soluții pentru a rezolva situația, te vom anunță imediat.

Serviciul de montaj NU este inclus, însă pe viitor, încercăm să punem la dispoziție o listă de constructori recomandați și un plan de lucru pentru șantier.

La cerere, în București, ne putem ocupa noi de tot: recomandăm echipe de construcții și supraveghem montajul. Vei plăti manopera separat.

Scroll to Top