Întrebări și răspunsuri

Știm cât de importantă este pentru tine amenajarea unei băi mici. Iată informații despre modele, produse si comenzi. Pentru detalii scrie-ne la contact@baielapachet.ro

Despre Modelele Baie la Pachet

Baie la Pachet este un concept nou pe piață, dezvoltat de arhitectul Alex Petrea care-și aduce în proiect experiența și lecțiile învățate în 14 ani de amenajări de interior. Este simplu! Tu alegi un model de baie din colecția noastră online, iar noi ne punem în mișcare să iți livrăm pachetul complet de materialele, obiectele sanitare, mobilier, lumini și accesorii pentru baia ta.

Cunoaste echipa >>

NU SUNTEM UN MAGAZIN ONLINE DE MATERIALE ȘI OBIECTE SANITARE ȘI NU DEȚINEM STOCURI.
Baie la Pachet este un serviciu "la pachet" de design, soluții tehnice, intermedierea comenzilor la furnizori și livrarea tuturor materiale și obiecte sanitare către client. Serviciul de montaj NU este inclus, însă încercăm să punem la dispoziție o bază de constructori recomandați și resurse detaliate.

BAIE LA PACHET este marca inregistrata a PDP Architecture and Photography SRL, ROMÂNIA
CUI: RO 23882479, Reg. J40/8470/2008.
Prețurile afișate în LEI sunt estimate și includ TVA(19%). Preturile comunicate sunt valabile pentru 7 zile.

Telefon: 0756.789.796

Filozofia noastră este simplă: nu există două băi identice!

Când alegi un model de baie sau un stil preferat, noi selectăm materialele și produsele potrivite pentru dimensiunea și configurația băii tale. De aceea, vor apărea variații în nuanțe, dimensiuni și design atât între imaginile de pe site-ul nostru și produsele livrate, cât și între același model de baie furnizat către clienți diferiți.

Deci, baia ta nu va fi identică cu baia vecinului. 🙂

Bugetul cu care lucrăm este ales de client la momentul plasării comenzii. În funcție de acesta găsim soluțiile potrivite pentru dimensiunea și configurația băii tale.

Însă, pentru că lucrăm cu materiale și produse premium, alocă-ți un buget de minim 20.000 lei (tva și livrare incluse) pe materialele pentru renovarea băii.

Manopera o vei plăti separat, către constructori și poate fi estimativ între 9.000-15.000 lei.

Sigur! Tot ce trebuie să faci este să alegi ambientul dorit și să ne trimiți un plan cu dimensiuni și două poze ale băii actuale in timpul procesului online de comanda. Iar noi selectăm materialele și produsele potrivite pentru dimensiunea și configurația băii tale.

Orice model de baie se pretează atât pentru varianta cu cadă, cât și pentru varianta cu duș. Așadar, poți renunța oricând la cada veche și monta o baie cu duș. În plus, îți vom pune în pachet și toate materialele necesare pentru hidroizolația zonei de duș.

Știm că vrei ceva special, dar tine cont ca în spatele fiecărui model este o muncă serioasă de optimizare, funcționalitate, negociere prețuri, etc., de aceea putem modifica modelele până într-un anumit punct. Dar ne poți spune ce gresie îți place iar noi încercăm să te ajutăm.

Poți să ne ceri un model de baie doar al tău, însă ține cont că avem nevoie de 4-5 săptămâni pentru design, iar prețul pachetului vă crește cu 30-100% în funcție de materiele alese.

Modele de băi pe care arhitectul nostru Alex Petrea le-a desenat și optimizat sunt gândite pe baie standard de bloc, cu suprafețe între 3,2mp și maxim 4,5mp.

Însă, atunci când plasezi comanda ne vei trimite planul băii tale cu dimensiuni ca -ți putem face o oferta potrivită ție.

Mostre, Materiale, Obiecte Sanitare, Mobilier și Lumini

Pentru că știm că-ți dorești să atingi și să vezi materialele ceramice, îți vom trimite mostre gratuite de gresie și faianță 10x10cm folosite în modelul ales. În fiecare pachet cu mostre vom include și detaliile modelului ales, pentru a ne asigura că ai toate informațiile înainte de a plasa comanda.

După primirea mostrei te încurajăm să discuți cu arh. Alex Petrea prin email la contact@baielapachet.ro sau telefonic la 0756.789.796 pentru a-ți clarifica toate întrebările.

Comandă aici o mostră gratuită, vei plăti doar taxa de transport de 19 lei (online cu cardul).

Lucrăm cu cele mai bune branduri, furnizori și parteneri care ne-au câștigat încrederea în ultimii 14 ani.

Depinde de dimensiunea băii tale.

Baia ta poate avea dimensiuni diferite de modelul din imagini, de aceea vom avea nevoie de un plan cu cote și două poze cu baia actuală, pentru a putea alege cada potrivită pentru tine.

Îți vom cere acest plan cu cote în timpul procesului de plasare a comenzii online. Pregătește așadar o imagine (.jpg) desenată de mană sau pe calculator a planului băii peste care să adaugi dimensiunile fiecărui segment de perete (nu uita să masori și ghena).

Datorita poziției diferite a ghenei, pentru o baie pătrată e posibil sa iti recomandam un vas WC cu rezervor aparent, în timp ce pentru o baie dreptunghiulara iti vom recomanda un vas WC cu rezervor ascuns (nu-ți face griji, am inclus și cadru și clapeta în pachet).

Dar, ne poți comunica dorințele tale și încercăm să venim cu soluții.

Vei primi în pachet doua tipuri de lămpi cu lumină calda: o lampă pentru lavoar poziționată deasupra oglinzii (oglinda NU este de regula inclusă în pachet) și un set de spoturi aparente sau lumini de tavan (în funcție de modelul ales).

Plăți, Livrare, Retur și Garanții

Cumperi online, fără deplasare la showroom. Alege un model de baie preferat, dă click pe butonul "Creează-ți baia (și află prețul)" și vei fi redirectionat(ă) spre formularul de comandă:

  1. Alegi cum vrei să arate baia. Poate fi personalizată după cerințele tale.
  2. Încarcă două imagini cu baia actuală și o poză cu planul băii tale cu dimensiuni (vrem să ne asigurăm că-ți vom trimite cantitățile de materiale potrivite băii tale)
  3. Alegi bugetul în care vrei să te încadrezi și plasezi comanda. Noi alegem cele mai bune produse pentru baia ta și-ți facem oferta de preț.
  4. Plătești avansul și noi dăm comandă de materiale. La programarea livrării vei plăti restul.
  5. Livrarea se face in 2 transporturi (sau etapizat), vei verifica coletele primite si vei semna procesul verbal de primire.
  6. În timpul șantierului ai 5 ședințe de asistență (whatsapp / fizic în București).

Noi alegem cele mai bune produse pentru baia ta și-ți facem o ofertă de preț valabilă 7 zile. Pentru a confirma comanda vei plăti un avans de 6.700 lei (TVA inclus), iar la programarea livrării vei plăti restul.

Confirma plata în 48 de ore de la facturare la contact@baielapachet.ro. O intârziere a plății poate întârzia restul etapelor.

Plătesti în siguranță prin transfer bancar sau, la cerere, cu cardul prin platforma Mobilpay.

Baie la Pachet va livra pachetul complet pentru renovare baie. Practic vor fi 2 pachete:

1. un palet cu obiecte sanitare, materiale, gresie, faianță, chit, adeziv etc. Pachetul este greu, de aceea iți recomandăm să programăm livrarea la data de începere a șantierului, astfel ca paletul să fie urcat în casă de echipa de muncitori.

2. un pachet mai mic cu mobilierul, accesoriile și luminile din baie. Îți recomandăm să păstrezi aceste produse în cutii, pentru a le proteja pe perioada șantierului.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor, cere-ne o livrare în mai multe tranșe (implică costuri suplimentare). Optiunea este disponibila la ultimul pas din formularul de comanda.

Problema spațiului este des întâlnită în apartamentele de bloc.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor, cere-ne o livrare în mai multe tranșe (implică costuri suplimentare). Optiunea este disponibila la ultimul pas din formularul de comanda.

Produsele vor fi livrate până la ușa blocului sau curții.

La primirea pachetelor vei primi un deviz de primire cu tot ce este inclus. Te rog verifică lista înainte de a accepta produsele.

Deoarece produsele sunt grele, îți recomandăm să programăm livrarea paletul la începerea șantierului. Astfel, paletul vă fi urcat în casa de muncitorii pe care îi vei avea în șantier.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor, cere-ne o livrare în mai multe tranșe (implică costuri suplimentare). Optiunea este disponibila la ultimul pas din formularul de comanda.

Luminile, accesoriile și obiectele sanitare vin cu garanția standard de la producător. Dacă te interesează un anume produs, scrie-ne și-ți vom răspunde detaliat ce implică garanția produsului.

Dacă un anumit produs a fost deteriorat în timpul livrării, trimite-ne imediat o poză cu produsul deteriorat (inclusiv cutia deteriorată) iar noi ne ocupăm de înlocuirea lui.

Garanția producătorului nu acoperă însă produsele care au fost livrare in stare functională dar au fost stricate prin folosire abuzivă sau manipulare necorespunzătoare.

Dacă un anumit produs a fost deteriorat în timpul livrării, trimite-ne imediat o poză cu produsul deteriorat (inclusiv cutia deteriorată) iar noi ne ocupăm de înlocuirea lui.

Dacă produsul a fost livrat cu defecțiuni, contactează-ne cât de curând să începem procedura de înlocuire a produsului la producător/furnizor. Te vom asista pe toată perioada procesului.

Garanția producătorului nu acoperă însă produsele care au fost livrare in stare functională dar au fost stricate prin folosire abuzivă sau manipulare necorespunzătoare.

Începem plasarea comenzilor la furnizorii și producătorii parteneri imediat ce îți confirmăm telefonic comanda și primirea avansului.

Dacă ai decis să renunți la comandă, anunță-ne în maxim 24 de ore pentru a-ți putea returna avansul.

După 24 de ore avansul nu va mai putea fi returnat.

Livrarea este deja inclusă în prețul pachetului, că tu să nu-ți faci griji suplimentare.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor si ne ceri o livrare în mai multe tranșe, vor exista costuri suplimentare pentru transport, in functie de nevoile tale.

În 48 de ore după confirmarea comenzii trimitem la rândul nostru comenzile către furnizori, pentru ca în 5-8 săptămâni să-ți livrăm Baia la Pachet.

Ține cont că trecem printr-o perioadă instabilă, cu situații deosebite ce pot cauza întârzieri la furnizori. Daca acest lucru se întâmplă și nu găsim soluții pentru a rezolva situația, te vom anunță imediat.

Momentan, livrăm în România, în toate locațiile unde se poate livra în condiții de siguranță. Dacă locația nu este accesibilă, vom considera anularea comenzii sau schimbarea locației pentru livrare.

Montaj și Manoperă

Serviciul de montaj NU este inclus, însă pe viitor, încercăm să punem la dispoziție o listă de constructori recomandați și un plan de lucru pentru șantier.

La cerere, în București, ne putem ocupa noi de tot: recomandăm echipe de construcții și supraveghem montajul. Vei plăti manopera separat.

În fiecare pachet vom adăuga indicații pentru montarea obiectelor sanitare, de mobilier și lumini și indicații despre montarea recomandata a gresiei și faianței. Te rog, discută aceste instrucțiuni cu echipa de construcții sau meșterii care-ți vor amenaja baia mica.

Pentru orice întrebări, nu uita că ai 5 ședințe de asistență virtuala cu arh. Alex, în care poți rezolva diverse situații sau elimina confuzii.

Contact Baie la Pachet

Discută cu arh. Alex Petrea: 0756.789.796
Scrie-ne la contact@baielapachet.ro sau prin formularul de contact.

Program:
Luni-Vineri 9:00-18:00

BAIE LA PACHET este un produs dezvoltat de PDP Architecture and Photography SRL, ROMÂNIA
CUI: RO 23882479
Reg. J40/8470/2008

Produsul este dezvoltat in colaborare cu UNFOLD SRL.

Prețurile afișate în LEI sunt finale și includ TVA(19%).

Ne construim o comunitate online.
Vino și tu.

Scroll to Top