Întrebări și răspunsuri

Știm cât de importantă este pentru tine amenajarea unei băi mici. Am notat mai jos informații esențiale despre modele, materiale, plată, livrare și retur. Vezi si cele 27 intrebari primite de la voi in timpul evenimentului de la TNI sau urmareste video-urile Hei, Alex. Daca ai alte intrebari scrie-i lui Alex direct pe whatsapp sau la contact@baielapachet.ro

Despre Modelele Baie la Pachet

Baie la Pachet este un concept nou pe piață, dezvoltat de arhitectul Alex Petrea care-și aduce în proiect experiența și lecțiile învățate în 14 ani de amenajări de interior. Este simplu! Tu alegi un model de baie din colecția noastră online, iar noi ne punem în mișcare să iți livrăm pachetul complet de materialele, obiectele sanitare, mobilier, lumini și accesorii pentru baia ta.

Cunoaste echipa >>

Vezi interviul TNI despre Baie la Pachet.

NU SUNTEM UN MAGAZIN ONLINE DE MATERIALE ȘI OBIECTE SANITARE ȘI NU DEȚINEM STOCURI.
Baie la Pachet este un serviciu "la pachet" de design, soluții tehnice, intermedierea comenzilor la furnizori și livrarea tuturor materiale și obiecte sanitare către client. Serviciul de montaj NU este inclus, însă încercăm să punem la dispoziție o bază de constructori recomandați și resurse detaliate.

BAIE LA PACHET este un produs dezvoltat de PDP Architecture and Photography SRL, ROMÂNIA
CUI: RO 23882479, Reg. J40/8470/2008.
Prețurile afișate în LEI sunt finale și includ TVA(19%).

Telefon: 0756.789.796

Modele de băi pe care arhitectul nostru Alex Petrea le-a desenat și optimizat sunt gândite pe baie standard de bloc, cu suprafețe între 3,2mp și maxim 4,5mp.

Dacă locuiești într-un ansamblu rezidențial nou, te rugăm să ne trimiți o imagine cu baia ta înainte de a plasa comanda, pentru a-ți confirma că modelele noastre de baie se potrivesc.

Sigur! Am calculat cu precizie cantitățile de materiale pentru ambele variante, că ție să nu-ți lipsească nimic din șantier. Tot ce trebuie să faci este să alegi ambientul dorit pe formatul de baie potrivit și să ne trimiți un plan și două poze ale băii actuale in timpul procesului online de comanda.

Ce trebuie să știi:
- datorită poziției diferite a ghenei, într-o baie pătrată vei folosi un vas WC cu rezervor aparent, în timp ce într-o baie dreptunghiulară vei primi un vas WC cu rezervor ascuns (vei primi cadru și clapetă)
- din motive practice, cada într-o baie pătrată va veni și cu paravan de sticlă securizat, pentru a preveni stropirea lavoarului și vasului de WC

Orice model de baie este făcut atât pentru varianta cu cadă, cât și pentru varianta cu duș. Așadar, poți renunța oricând la cada veche și monta o baie cu duș. În plus, îți vom pune în pachet și toate materialele necesare pentru hidroizolația zonei de duș.

Nu. Băile se livrează "de-a gata" și nu se customizeaza la cerere. Știm că vrei ceva special, dar în spatele fiecărui model este o muncă serioasă de optimizare, funcționalitate, negociere prețuri, etc. și nu intenționam să modificam modelele.

Poți să ne ceri un model de baie doar al tău, însă ține cont că avem nevoie de 4-5 săptămâni pentru design, iar prețul pachetului vă crește cu 40-100% în funcție de materiele alese.

Mostre, Materiale, Obiecte Sanitare, Mobilier și Lumini

Pentru că știm că-ți dorești să atingi și să vezi materialele ceramice, îți vom trimite mostre gratuite de gresie și faianță 10x10cm folosite în modelul ales. În fiecare pachet cu mostre vom include și detaliile modelului ales, pentru a ne asigura că ai toate informațiile înainte de a plasa comanda.

După primirea mostrei te încurajăm să discuți cu arh. Alex Petrea prin email la contact@baielapachet.ro sau telefonic la 0756.789.796 pentru a-ți clarifica toate întrebările.

Comandă aici o mostră gratuită, vei plăti doar taxa de transport de 19 lei (online cu cardul).

Lucrăm cu cele mai bune branduri, furnizori și parteneri care ne-au câștigat încrederea în ultimii 14 ani. Vezi aici lista completă.

Depinde de dimensiunea băii tale.

Baia ta poate avea dimensiuni diferite de modelul din imagini, de aceea vom avea nevoie de un plan cu cote și două poze cu baia actuală, pentru a putea alege cada potrivită pentru tine.

Îți vom cere acest plan cu cote în timpul procesului de plasare a comenzii online. Pregătește așadar o imagine (.jpg) desenată de mană sau pe calculator a planului băii peste care să adaugi dimensiunile fiecărui segment de perete (nu uita să masori și ghena).

Datorita poziției diferite a ghenei, pentru o baie pătrată vei primi un vas WC cu rezervor aparent, în timp ce pentru o baie dreptunghiulara vei primi un vas WC cu rezervor ascuns (nu-ți face griji, am inclus și cadru și clapeta în pachet).

Vei primi în pachet doua tipuri de lămpi cu lumină calda: o lampă pentru lavoar (poziționată deasupra oglinzii care NU este inclusă în pachet) și un set de spoturi aparente sau lumini de tavan (în funcție de modelul ales).

Plati, Livrare, Retur și Garanții

Cumperi online, fără deplasare la showroom. Alege un model de baie preferat, dă click pe butonul "Comandă acest ambient →" și vei fi redirectionat(ă) spre formularul de comandă:

  1. Alege varianta de baie potrivită (cu cadă sau duș)
  2. Încarcă două imagini cu baia actuală și o poză cu planul băii tale cu dimensiuni (vrem să ne asigurăm că-ți vom trimite cantitățile de materiale potrivite băii tale)
  3. Confirmă că ai înțeles și ești de acord cu termenii și condițiile noastre
  4. Trimite comanda și plătește avansul de 6.700 lei (online cu cardul prin mobilpay)
  5. În 3 săptămâni vei plăti restul și vom programa livrarea la dată preferată
  6. Vei primi 2 pachete: (1) un palet cu finisaje, obiecte și accesorii (2) un pachet cu lumini și mobilier

Imediat ce vei trimite comanda, vei fi redirecționat(ă) către pagina de plată a avansul de 6.700 lei (online cu cardul prin mobilpay).

Peste 3 săptămâni vei plăti diferența online, cu cardul sau prin transfer bancar.

Baie la Pachet va livra pachetul complet pentru renovare baie. Practic vor fi 2 pachete:

1. un palet cu obiecte sanitare, materiale, gresie, faianță, chit, adeziv etc.. Pachetul este greu, de aceea iți recomandăm să programăm livrarea la data de începere a șantierului, astfel ca paletul să fie urcat în casă de echipa de muncitori

2. un pachet mai mic cu mobilierul, accesoriile și luminile din baie. Îți recomandăm să păstrezi aceste produse în cutii, pentru a le proteja pe perioada șantierului

Produsele vor fi livrate până la ușa blocului sau curțîi.
La primirea pachetelor vei primi un deviz de primire cu tot ce este inclus. Te rog verifică lista înainte de a accepta produsele.
Deoarece produsele sunt grele, îți recomandăm să programăm livrarea paletul la începerea șantierului. Astfel, paletul vă fi urcat în casa de muncitorii pe care îi vei avea în șantier.

Luminile, accesoriile și obiectele sanitare vin cu garanția standard de la producător. Dacă te interesează un anume produs, scrie-ne și-ți vom răspunde detaliat ce implică garanția produsului.

Dacă un anumit produs a fost deteriorat în timpul livrării, trimite-ne imediat o poză cu produsul deteriorat (inclusiv cutia deteriorată) iar noi ne ocupăm de înlocuirea lui.

Garanția producătorului nu acoperă însă produsele care au fost livrare in stare functionala dar au fost stricate prin folosire abuzivă sau manipulare necorespunzătoare.

Dacă un anumit produs a fost deteriorat în timpul livrării, trimite-ne imediat o poză cu produsul deteriorat (inclusiv cutia deteriorată) iar noi ne ocupăm de înlocuirea lui.

Dacă produsul a fost livrat cu defecțiuni, contactează-ne cât de curând să începem procedura de înlocuire a produsului la producător/furnizor. Te vom asista pe toată perioada procesului.

Garanția producătorului nu acoperă însă produsele care au fost livrare in stare functionala dar au fost stricate prin folosire abuzivă sau manipulare necorespunzătoare.

Începem plasarea comenzilor la furnizorii și producătorii parteneri imediat ce îți confirmăm telefonic comanda și primirea avansului.

Dacă ai decis să renunți la comandă, anunță-ne în maxim 24 de ore pentru a-ți putea returna avansul.

După 24 de ore avansul nu va mai putea fi returnat.

Livrarea este deja inclusă în prețul pachetului, că tu să nu-ți faci griji suplimentare.

În 48 de ore după confirmarea comenzii trimitem la rândul nostru comenzile către furnizori, pentru ca în 3-4 săptămâni să-ți livrăm Baia la Pachet.

Ține cont că trecem printr-o perioadă instabilă, cu situații deosebite ce pot cauza întârzieri la furnizori. Daca acest lucru se întâmplă și nu găsim soluții pentru a rezolva situația, te vom anunță imediat.

Momentan, livrăm cu drag în România, în toate locațiile unde se poate livra în condiții de siguranță. Dacă locația nu este accesibilă, vom considera anularea comenzii sau schimbarea locației pentru livrare.

Montaj și Manoperă

Serviciul de montaj NU este inclus, însă încercăm să punem la dispoziție o listă de constructori recomandați și un plan de lucru pentru șantier.

În fiecare pachet vom adăuga indicații pentru montarea obiectelor sanitare, de mobilier și lumini și indicații despre montarea recomandata a gresiei și faianței. Te rog, discută aceste instrucțiuni cu echipa de construcții sau meșterii care-ți vor amenaja baia mica.

Contact Baie la Pachet

Discută cu arh. Alex Petrea: 0756.789.796
Scrie-ne la contact@baielapachet.ro sau prin formularul de contact.

Program:
Luni-Vineri 9:00-18:00

BAIE LA PACHET este un produs dezvoltat de PDP Architecture and Photography SRL, ROMÂNIA
CUI: RO 23882479
Reg. J40/8470/2008

Produsul este dezvoltat in colaborare cu UNFOLD SRL.

Prețurile afișate în LEI sunt finale și includ TVA(19%).

Ne construim o comunitate online.
Vino și tu.

Scroll to Top