de 14 ani și lucrăm cu branduri premium

Folosim materiale de calitate pentru amenajarea băii

Indiferent de modelul de baie pe care îl alegi...
...ți-am inclus în pachet finisaje premium import Italia, lavabil ușor de curățat, obiecte sanitare moderne, mobilier, lumini și accesorii de calitate
...și am adăugat soluții certificate și materiale de calitate pentru o hidroizolare corectă, precum și adezivi, chit, distanțieri autonivelanți pentru plăcile ceramice.

Materialele, obiectele sanitare și accesoriile din pachet

Arh. Alex Petrea, a întocmit lista completă de materiale și obiecte sanitare și a calculat cantitățile necesare, că să ai totul pregătit pentru șantier. În plus, pentru optimizarea spațiul de depozitare din baie, vom pune în pachet și mobilierul făcut la comandă.

Vezi mai jos lista completă de materiale de amenajare baie, dar ține cont că există particularități pentru fiecare model de baie.

Finisaje pereți, pardoseli și tavan incluse în pachet

Am inclus în pachet plăci ceramice premium, import Italia, însoțite de adezivul, chitul și distanțierii autonivelanti potriviți pentru a ușura munca în șantier. Lavabilul are un finisaj satinat fiind super ușor de curățat și întreținut. Tapetul este de calitate și plinta rezistentă.

oslo-modele bai mici-baie dreptunghiulara-modele-de-faianta-si-gresie

Mobilierul și obiectele sanitare incluse în pachet

Obiectele sanitare sunt moderne și durabile, bateria de duș și bateria de lavoar/cadă sunt fabricate în Uniunea Europeană (ai garanția calității), panoul de duș este din sticlă securizată, iar mobilierul este făcut pe comandă. Produsele vin cu garanția de la producător.

barcelona-amenajari bai mici de apartament-baie dreptunghiulara-obiecte-sanitare
manchester-amenajare bai-dreptunghiulara-dus-si-cada

Nota: Pentru băile pătrate cu cadă vei primi în pachet și un paravan de sticlă fix, anti-stropire.


Accesorii și lumini incluse în pachet

Accesoriile și sistemul de iluminat contează enorm așa că le-am inclus în pachet.

london-baie mica moderna-patrata-accesorii

Ce NU AM INCLUS în pachet...

Untitled design(5)

Iți vom furniza un pachet care să-ți acopere 99% din necesarul de materiale și obiecte sanitare pentru amenajarea băii mici. Iată ce NU am putut pune în pachet:
→ Din motive de siguranță la transport nu am inclus în pachet oglinda din imagini
Tablourile, prosoapele și ornamentele sunt cu titlu de prezentare și nu sunt incluse în pachet
Materialele pentru refacerea instalațiilor sanitare, termice si electrice (țevi, coturi, etc) nu sunt incluse în pachet și iți recomandăm să le achiziționezi doar la indicațiile instalatorului cu care vei lucra.

Ar trebui să mai știi că...

Imaginile sunt cu titlu de prezentare și pot exista mici diferențe de nuanțe sau design. Spre exemplu, materialele ceramice pot avea nuanțe și texturi ușor diferite în funcție de lotul de producție. Pentru a putea vedea gresia și faianța folosită în acest model de baie, cere o mostră gratuită (vei plăti doar livrarea).

100% retur garantat pentru produsele cu defecte

Dacă produsul a fost livrat cu defecțiuni, contactează-ne cât de curând să începem procedura de înlocuire a produsului la producător/furnizor. Te vom asista pe toată perioada procesului.

Te-am convins? Comandă online, fără deplasare la showroom.

Procesul de comandă este 100% online.

Untitled design(5)

În 48 de ore de la plasarea comenzii arhitectul nostru Alex Petrea te va contacta telefonic pentru a verifica detaliile și a confirma comanda și primirea avansului. Imediat după discuția telefonică vom plasa comenzile la furnizori, pentru a-ți livra tot pachetul în circa 4 săptămâni.

Alege un design modern pentru baie >>

 • Alege un model de baie și dă click pe butonul Comandă acest ambient →
 • Alege varianta de baie potrivită (cu cadă sau duș)
 • Încarcă două imagini cu baia actuală și o poză cu planul băii tale cu dimensiuni (îți vom trimite cantitățile de materiale potrivite băii tale)
 • Confirmă comanda prin plata avansul de 6.700 lei (online cu cardul prin mobilpay)
 • În 3 săptămâni vei plăti restul și vom programa livrarea la dată preferată
 • Vei primi 2 pachete: (1) un palet cu finisaje, obiecte și accessorii (2) un pachet cu lumini și mobilă
Modele pentru băi pătrate

(cu duș sau cu cadă)

Modele pentru băi dreptunghiulare

(cu duș sau cu cadă)

baie la pachet-livrare
baie la pachet-modalitate de plata
baie la pachet-garantie
✔ Alege o baie desenată de arhitect     ✔ Comandă o baie personalizată     ✔ Cere o soluție tehnică

📞 0756.789.796

Am vorbit despre Baielapachet.ro cu Ziarul Financiar

Ascultă discuția și descoperă mai multe despre Baielapachet.ro.

Ai întrebări?

Discută cu arh. Alex Petrea:  0756.789.796

Lămurește toate întrebările înainte să plasezi o comandă și cere-ne o mostră gratuită să poți vedea gresia și faianță folosite în ambient. Împreună cu mostra aleasă vei primi și detalii suplimentare despre ambient.

Avem câteva răspunsuri...

Știm cât de importantă este pentru tine amenajarea unei băi mici. Așa că, am notat mai jos câteva informații. Poți însă vedea toate răspunsurile despre Baie la Pachet, modele, materiale, plată, livrare și retur în pagina dedicată de Întrebări și Răspunsuri.

Baie la Pachet este un concept nou pe piață, dezvoltat de arhitectul Alex Petrea care-și aduce în proiect experiența și lecțiile învățate în 14 ani de amenajări de interior. Este simplu! Tu alegi un model de baie din colecția noastră online, iar noi ne punem în mișcare să iți livrăm pachetul complet de materialele, obiectele sanitare, mobilier, lumini și accesorii pentru baia ta.

NU SUNTEM UN MAGAZIN ONLINE DE MATERIALE ȘI OBIECTE SANITARE ȘI NU DEȚINEM STOCURI.
Baie la Pachet este un serviciu "la pachet" de design, soluții tehnice, intermedierea comenzilor la furnizori și livrarea tuturor materiale și obiecte sanitare către client. Serviciul de montaj NU este inclus, însă încercăm să punem la dispoziție o bază de constructori recomandați și resurse detaliate.

BAIE LA PACHET este un produs dezvoltat de PDP Architecture and Photography SRL, ROMÂNIA
CUI: RO 23882479, Reg. J40/8470/2008.
Prețurile afișate în LEI sunt finale și includ TVA(19%).

Telefon: 0756.789.796

Ne bucurăm și noi te cunoaștem! Echipa noastră este formată din Alex și Raluca Petrea, care te ajută sa-ti amenajezi baia fără stresul costurilor ascunse și fără să pierzi 2 săptămâni din viață alergând după materiale și rezolvând probleme apărute datorită "proiectului desenat pe genunchi"?

Află mai multe despre echipa Baie la Pachet.

Modele de băi pe care arhitectul nostru Alex Petrea le-a desenat și optimizat sunt gândite pe baie standard de bloc, cu suprafețe între 3,2mp și maxim 4,5mp.

Dacă locuiești într-un ansamblu rezidențial nou, te rugăm să ne trimiți o imagine cu baia ta înainte de a plasa comanda, pentru a-ți confirma că modelele noastre de baie se potrivesc.

Pentru că știm că-ți dorești să atingi și să vezi materialele ceramice, îți vom trimite mostre gratuite de gresie și faianță 10x10cm folosite în modelul ales. În fiecare pachet cu mostre vom include și detaliile modelului ales, pentru a ne asigura că ai toate informațiile înainte de a plasa comanda.

După primirea mostrei te încurajăm să discuți cu arh. Alex Petrea prin email la contact@baielapachet.ro sau telefonic la 0756.789.796 pentru a-ți clarifica toate întrebările.

Comandă aici o mostră gratuită, vei plăti doar taxa de transport de 19 lei (online cu cardul).

Lucrăm cu cele mai bune branduri, furnizori și parteneri care ne-au câștigat încrederea în ultimii 14 ani. Vezi aici lista completă.

Baie la Pachet vă va livra, practic, 2 pachete:

1. un palet cu obiecte sanitare, materiale, gresie, faianță, chit, adeziv etc.. Pachetul este greu, de aceea iți recomandăm să programăm livrarea la data de începere a șantierului, astfel ca paletul să fie urcat în casă de echipa de muncitori

2. un pachet mai mic cu mobilierul și luminile din baie. Îți recomandăm să păstrezi aceste produse în cutii, pentru a le proteja pe perioada șantierului

Luminile, accesoriile și obiectele sanitare vin cu garanția standard de la producător. Dacă te interesează un anume produs, scrie-ne și-ți vom răspunde detaliat ce implică garanția produsului.

Livrarea este deja inclusă în prețul pachetului, că tu să nu-ți faci griji suplimentare.

În 48 de ore după confirmarea comenzii trimitem la rândul nostru comenzile către furnizori, pentru ca în 3-4 săptămâni să-ți livrăm Baia la Pachet.

Ține cont că trecem printr-o perioadă instabilă, cu situații deosebite ce pot cauza întârzieri la furnizori. Daca acest lucru se întâmplă și nu găsim soluții pentru a rezolva situația, te vom anunță imediat.

Contact Baie la Pachet

Discută cu arh. Alex Petrea: 0756.789.796
Scrie-ne la contact@baielapachet.ro sau prin formularul de contact.

Program:
Luni-Vineri 9:00-18:00

BAIE LA PACHET este un produs dezvoltat de PDP Architecture and Photography SRL, ROMÂNIA
CUI: RO 23882479
Reg. J40/8470/2008
Prețurile afișate în LEI sunt finale și includ TVA(19%).

  Ne construim o comunitate online.
  Vino și tu.

  FacebookInstagramPinterestYouTube Channel
  FacebookTwitterEmailWhatsApp
  Scroll to Top