MIT #7: E multa bataie de cap să-ți amenajezi baia

Am sa-ti spun o poveste.

Iată-l pe Andrei (evident nu e numele real). Intră în baie, își agață halatul în cui, se uită 2 secunde în oglinda nouă de pe perete, verifică dacă are șamponul și gelul la îndemână pe laterala cazii. Cada îl așteaptă deja plină cu apă și un strat generos de spumă. Gigel se cufundă în baie, respiră ușurat. Încă simte mirosul de lavabilă proaspătă de pe tavanul renovat de curând. Este încântat. După 3 luni de agitație și chin, are în sfârșit o baie nouă.

L-am întrebat pe Andrei cât de complicată e amenajarea băii:

Mai aveam puțin și puteam să-mi dau doctoratul în design și arhitectură, având în vedere câte zile și nopți am căutat și am tot citit despre amenajarea bailor și probleme frecvente în baie. Am schimbat 3 echipe de lucru (desigur că am pus și eu umărul la treabă; în plus, eram șeful de șantier din când în când – lucru extrem de stresant și solicitant). Față de bugetul inițial, amenajarea m-a costat cu 40% mai mult.

Am rămas cu mai multe materiale (unele cumpărate dintr-o prostie, pentru că în ultima clipă am realizat că nu se potriveau sub nicio formă în baia mea), am făcut zeci de drumuri la magazinele de bricolaj (vânzătoarele de la casa ma cunoșteau deja foarte bine). Am făcut liste și liste de comparații, prețuri, materiale etc. Casa mea părea toată un șantier timp de 3 luni și o să țin minte toată viața că am sacrificat un super concediu cu familia în vara anului 2022 doar pentru că trebuia să rezolv o dată și o dată cu baia nouă.”

Baie la Pachet te scapa de griji

Foarte multe persoane se vor regăsi în povestea lui Andrei, dar Baielapachet.ro vine cu o soluție pe care o vor îmbrățișa toți cei care preferă să se bucure de viață și să lase renovarea băii pe mâinile unor profesioniști. Imaginează-ți că amenajarea băii este ca un pietroi foarte greu pe care trebuie să-l ții zile în șir deasupra capului. Ei bine, aruncă pietroiul ăsta, eliberează-te de tot stresul și de toată agitația și lasă renovarea băii în grija noastră.

Nu e un mit că e bătaie de cap să-ți amenajezi baia. Chiar e bătaie de cap. Dar, dacă alegi să lucrezi cu Baielapachet.ro, fraza asta poate deveni instant un simplu mit pentru tine.

De ce Baie la Pachet?

  • Propunem o abordare simplă și eficientă în amenajarea băilor, eliminând stresul și bătăile de cap asociate procesului obișnuit.
  • Oferim o soluție completă, de la design la livrarea materialelor și obiectelor sanitare, care te ajută să economisești timp și bani.
  • Totul începe cu alegerea unui model de baie din colecția noastră. Aceste modele sunt create de arhitectul Alex Petrea, care are experiență vastă în amenajări de interior. Astfel, ai posibilitatea să alegi un design modern, conceput de un specialist.
  • Ne ocupăm de intermedierea comenzilor către furnizori și de livrarea tuturor materialelor și obiectelor sanitare către tine. Astfel, scapi de procesul de căutare și comparare a produselor în magazinele de bricolaj, deplasările repetate și coordonarea livrărilor – toate astea implică mari bătăi de cap.
  • Oferim un pachet complet de materiale și obiecte sanitare, conform designului ales. Deci, nu mai trebuie să calculezi tu cantitățile de materiale sau să completezi o listă de achiziții pe parcurs. Noi ne asigurăm că tot ceea ce ai nevoie este inclus în pachetul livrat la tine.
  • Oferim mostre gratuite de gresie și faianță folosite în modelul ales. Mostra îți permite să vezi și să atingi materialele ceramice înainte de a plasa comanda, asigurându-te că materialele și designul sunt pe placul tău.
  • Iar daca esti din Bucuresti, ne ocupam noi de tot (chiar si de montaj prin echipele de montaj partenere).

Lucreaza cu noi

Într-adevăr, dacă te ocupi singur de toate aspectele, procesul de amenajare a unei băi poate fi surprinzător de consumator de timp și energie. Dar noi luăm asta de pe umerii tăi.

Scrie-ne si hai sa iti facem baia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top