MIT #2: Amenajarea baii NU contează (sfaturi utile)

Să o spunem pe cea dreaptă: o baie neglijentă te privează de confort şi stare de bine. Așa că hai să discutăm de ce amenajarea unei băi contează.

Tu cum te simți într-o baie mică și înghesuită în care ai grijă de tine, îţi faci rutina zilnica, sau foloseşti toaleta cat timp îţi faci planurile pentru ziua ce urmează? 

sfaturi-utile-amenajarea-baii-baielapachet
Ralu Petrea din echipa Baielapachet.ro

Rutina de dimineaţă

Imediat ce te trezeşti, mergi la baie pentru rutina de dimineaţă – toaletă, duş, spălat pe faţă, spălat pe dinţi, bărbierit, epilat, coafat, make up şi aşa mai departe. La fel, seara, după o zi plină, te poţi retrage pentru o baie cu spumă şi uleiuri esenţiale, pentru rutina de demachiere şi îngrijire a feţei, spălat pe dinţi şi pregătit de somn.

Imaginează-ţi că ar trebui să faci toate acestea într-o baie neglijentă, extrem de aglomerată sau prea goală ca o sală de aşteptare de spital. Nu-ţi găseşti cu uşurinţă lucrurile, te lovesti de dulapuri învechite, gresia si faianta parcă stau să cadă, robineţii nu se inchid bine si rigola de la duş nu face fata.

Suna dezastruos.

Confortul mental (in bai mici)

Ar fi practic imposibil să-ţi găseşti confortul, liniştea şi bunăstarea într-un astfel de spaţiu. De aceea un design modern al băii înseamnă rezolvarea tuturor punctelor dureroase de mai sus… chiar şi în băile mici (sau mai ales în băi mici!)

Model Oslo – placi ceramice cu finisaj lemn – colectia baielapachet.ro

Design baie = selfcare

Nu e un secret.

In zilele noastre, acordăm din ce în ce mai multă importanţă stării de bine şi îngrijirii personale, iar baia poate fi acel spaţiu ideal unde ne reîncărcăm energiile. Realitatea este ca, foarte mulţi dintre noi avem o viaţă stresantă.

Nu e incredibil cum 30 de minute, într-o cada de baie plină cu apă fierbinte, pot şterge toată greutatea pe care am cărat-o pe umeri de-a lungul zilei? 

Nu doar femeile petrec ore întregi în baie răsfăţându-şi tenul şi corpul cu produse de îngrijire (unturi, lapte de corp, măşti faciale, scruburi, creme de tot felul, produse pentru epilare), dar şi bărbaţii moderni au acum acces la produse profesionale de cosmetică şi hairstyling. Asadar, o baie amenajata corect, cu corpuri de iluminat baie potrivite si cu o depozitare baie bine gandita, va fi apreciata de toata familia.

Model Marsilia – model baie moderna din colectia baielapachet.ro

Amenajarea unei bai conteaza

Putem folosi cele mai faine produse de igienă şi înfrumuseţare, dar dacă amenajarea baii lasă de dorit, peste 70% din întreaga experienţă de selfcare şi wellbeing dispare. 

Pentru că nu ai cum să te bucuri de un produs de calitate pentru corpul tău…

  • când vezi că apa scapă pe la robineţi sau pe lângă cabina de duş datorită siliconului aplicat neglijent
  • când observi că o placă de faianţă sta să pice pentru că a fost prost lipită
  • când cabina de duş arată ca o cabină telefonică sau
  • când pur şi simplu simţi că nu ai încredere în spaţiul acela care mai mult îţi dă o stare de iritare, apăsare şi nelinişte decât una de răsfăţ şi bunăstare

Despre asta e vorba.

Nu e deloc mult spus că amenajarea într-o baie mică poate fi o investiție în tine. O baie modernă și confortabilă crește sentimentul de confort și starea de bine… garantat.

Model Singapore – model baie moderna din colectia baielapachet.ro

Investeste in amenajarea baii

Deci, rămâne doar un mit faptul că nu merită să investeşti în amenajarea unei băi moderne, chiar si de mici dimensiuni.

Din contră – merită din plin!

Amenajează-ţi o baie modernă cu ajutorul unui arhitect, asigură-te că toate-s alese cu grijă şi amplasate funcţional, iar la final te vei putea bucura în fiecare zi de acest spaţiu atât de important în rutina de igienă şi îngrijire. 

Te rog, citeste si articolul Baie noua, fara stres: 3 Idei si sfaturi pentru amenajarea baii pentru a optimiza procesul de renovare.

valencia-faianta-bej-baie-crem-cu-maro-faianta-baie-crem (9)
Model Valencia de baie crem cu maro din colectia baielapachet.ro

Modele de bai gata de montaj

Nu-ti face griji. Nu trebuie să ai talente ascunse pentru amenajarea băii si nici timp liber pentru alergat după materiale. 

Dacă nu vrei să pierzi timp sau să îți bați capul cu alergatul după materiale și modele de băi, te ajutăm noi (vezi Pachetul complet pentru renovarea baii.)

Alege un model de baie din colecția noastră, trimite-ne planul băii tale cu dimensiuni și îți livrăm toate materialele (inclusiv gresie si faianta), obiectele sanitare, mobilier, lumini și accesoriile din ambient în 4-5 săptămâni, împachetate cu grijă “la pachet.”

Pune o intrebare

Dacă nu ești sigur, lasă o întrebare lui Alex pe Whatsapp și îți va raspunde personal. Cele mai frecvente întrebări vor fi postate pe pagina “Hei, Alex… am o intrebare” și pe Facebook, Instagram si Youtube.

About The Author

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top