raluca-si-alex-petrea-baielapachet

Băile mici ne fură inimile!

Hai să salvăm băile mici împreună

Iată câteva idei și resurse despre cum să faci schimbări mari în spațiul mic al băii tale.

>>> Do it Yourself <<<

1.

Costuri ascunse la renovarea băii?

Dacă ești gata să începi renovarea băii? Citeste renovare baie pret 2023 ca sa stii la ce să te aștepți!

2.

Idei și sfaturi în amenajări băi mici

Scriem cu drag articole pentru tine. Citește blogul nostru pentru idei, tendințe și sfaturi în amenajări băi mici.

3.

Descoperă termenii neînțeleși

Descoperă termenii folosiți în amenajări băi mici sa fii informat(ă) atunci când alegi materialele pentru amenajare.

arrow-3

>>> Sau, te ajutăm noi <<<

Alege pachetul de baie completa (renovare 2023)

Ne-am aliat cu cei mai buni furnizori de materiale de calitate, folosiți cu succes in ultimii 14 ani, să-ți livrăm ambiente de băi "gata de montaj", ca să fii gata de șantier. Descopera aici: modele bai moderne.

Montaj: doar in București, recomandăm constructori și supraveghem montajul. Vei plăti manopera separat.

>>> Cum comanzi baia <<<

mostrar-baielapachet
Alege băi gândite de arhitect, gata de montaj.

Pasul 1: Probează baia la tine acasă

Pentru că știm că-ți dorești să vezi materialele ceramice:

  1. îți vom trimite o mostră gratuită de gresie și faianță 10x10cm folosite în modelul ales. Plătești doar livrarea (19lei / mostră).
  2. sau, dacă locuiești în București, venim cu mostrarul băii preferate la tine acasă (149lei / deplasare cu 1 mostrar - similar celui din imagine)

Pasul 2: Alege o baie, iar noi comandăm totul la furnizori și-ți livrăm baia în ~5 săptămâni.

Montaj: doar in București, recomandăm constructori și supraveghem montajul. Vei plăti manopera separat.

Ai întrebări? Avem răspunsuri...

Știm cât de importantă este amenajarea unei băi mici. Așa că, am notat mai jos câteva informații. Poți însă vedea toate răspunsurile despre Baie la Pachet, modele, materiale, plată, livrare și retur în pagina dedicată de Întrebări și Răspunsuri.

Baie la Pachet este un concept nou pe piață, dezvoltat de arhitectul Alex Petrea care-și aduce în proiect experiența și lecțiile învățate în 14 ani de amenajări de interior. Este simplu! Tu alegi un model de baie din colecția noastră online, iar noi ne punem în mișcare să iți livrăm pachetul complet de materialele, obiectele sanitare, mobilier, lumini și accesorii pentru baia ta.

Cunoaste echipa >>

NU SUNTEM UN MAGAZIN ONLINE DE MATERIALE ȘI OBIECTE SANITARE ȘI NU DEȚINEM STOCURI.
Baie la Pachet este un serviciu "la pachet" de design, soluții tehnice, intermedierea comenzilor la furnizori și livrarea tuturor materiale și obiecte sanitare către client. Serviciul de montaj NU este inclus, însă încercăm să punem la dispoziție o bază de constructori recomandați și resurse detaliate.

BAIE LA PACHET este marca inregistrata a PDP Architecture and Photography SRL, ROMÂNIA
CUI: RO 23882479, Reg. J40/8470/2008.
Prețurile afișate în LEI sunt estimate și includ TVA(19%). Preturile comunicate sunt valabile pentru 7 zile.

Telefon: 0756.789.796

Filozofia noastră este simplă: nu există două băi identice!

Când alegi un model de baie sau un stil preferat, noi selectăm materialele și produsele potrivite pentru dimensiunea și configurația băii tale. De aceea, vor apărea variații în nuanțe, dimensiuni și design atât între imaginile de pe site-ul nostru și produsele livrate, cât și între același model de baie furnizat către clienți diferiți.

Deci, baia ta nu va fi identică cu baia vecinului. 🙂

Bugetul cu care lucrăm este ales de client la momentul plasării comenzii. În funcție de acesta găsim soluțiile potrivite pentru dimensiunea și configurația băii tale.

Însă, pentru că lucrăm cu materiale și produse premium, alocă-ți un buget de minim 20.000 lei (tva și livrare incluse) pe materialele pentru renovarea băii.

Manopera o vei plăti separat, către constructori și poate fi estimativ între 9.000-15.000 lei.

Cumperi online, fără deplasare la showroom. Alege un model de baie preferat, dă click pe butonul "Creează-ți baia (și află prețul)" și vei fi redirectionat(ă) spre formularul de comandă:

  1. Alegi cum vrei să arate baia. Poate fi personalizată după cerințele tale.
  2. Încarcă două imagini cu baia actuală și o poză cu planul băii tale cu dimensiuni (vrem să ne asigurăm că-ți vom trimite cantitățile de materiale potrivite băii tale)
  3. Alegi bugetul în care vrei să te încadrezi și plasezi comanda. Noi alegem cele mai bune produse pentru baia ta și-ți facem oferta de preț.
  4. Plătești avansul și noi dăm comandă de materiale. La programarea livrării vei plăti restul.
  5. Livrarea se face in 2 transporturi (sau etapizat), vei verifica coletele primite si vei semna procesul verbal de primire.
  6. În timpul șantierului ai 5 ședințe de asistență (whatsapp / fizic în București).

Noi alegem cele mai bune produse pentru baia ta și-ți facem o ofertă de preț valabilă 7 zile. Pentru a confirma comanda vei plăti un avans de 6.700 lei (TVA inclus), iar la programarea livrării vei plăti restul.

Confirma plata în 48 de ore de la facturare la contact@baielapachet.ro. O intârziere a plății poate întârzia restul etapelor.

Plătesti în siguranță prin transfer bancar sau, la cerere, cu cardul prin platforma Mobilpay.

Baie la Pachet va livra pachetul complet pentru renovare baie. Practic vor fi 2 pachete:

1. un palet cu obiecte sanitare, materiale, gresie, faianță, chit, adeziv etc. Pachetul este greu, de aceea iți recomandăm să programăm livrarea la data de începere a șantierului, astfel ca paletul să fie urcat în casă de echipa de muncitori.

2. un pachet mai mic cu mobilierul, accesoriile și luminile din baie. Îți recomandăm să păstrezi aceste produse în cutii, pentru a le proteja pe perioada șantierului.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor, cere-ne o livrare în mai multe tranșe (implică costuri suplimentare). Optiunea este disponibila la ultimul pas din formularul de comanda.

Problema spațiului este des întâlnită în apartamentele de bloc.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor, cere-ne o livrare în mai multe tranșe (implică costuri suplimentare). Optiunea este disponibila la ultimul pas din formularul de comanda.

Luminile, accesoriile și obiectele sanitare vin cu garanția standard de la producător. Dacă te interesează un anume produs, scrie-ne și-ți vom răspunde detaliat ce implică garanția produsului.

Livrarea este deja inclusă în prețul pachetului, că tu să nu-ți faci griji suplimentare.

În cazul în care nu ai loc pentru depozitarea materialelor si ne ceri o livrare în mai multe tranșe, vor exista costuri suplimentare pentru transport, in functie de nevoile tale.

În 48 de ore după confirmarea comenzii trimitem la rândul nostru comenzile către furnizori, pentru ca în 5-8 săptămâni să-ți livrăm Baia la Pachet.

Ține cont că trecem printr-o perioadă instabilă, cu situații deosebite ce pot cauza întârzieri la furnizori. Daca acest lucru se întâmplă și nu găsim soluții pentru a rezolva situația, te vom anunță imediat.

Serviciul de montaj NU este inclus, însă pe viitor, încercăm să punem la dispoziție o listă de constructori recomandați și un plan de lucru pentru șantier.

La cerere, în București, ne putem ocupa noi de tot: recomandăm echipe de construcții și supraveghem montajul. Vei plăti manopera separat.

Apariții Media ❤️

Îți place povestea noastră și vrei să vorbești cu și despre noi? Suntem la început, dar foarte deschiși la idei și colaborări. Așa că am pregătit o pagină cu detalii interesante, poze și articole în care am povestit despre noi, sfaturi și idei.

echipa-baielapachet-materiale-pentru-amenajare-bai-mici-de-bloc

Contact Baie la Pachet

Discută cu arh. Alex Petrea: 0756.789.796
Scrie-ne la contact@baielapachet.ro sau prin formularul de contact.

Program:
Luni-Vineri 9:00-18:00

BAIE LA PACHET este un produs dezvoltat de PDP Architecture and Photography SRL, ROMÂNIA
CUI: RO 23882479
Reg. J40/8470/2008

Produsul este dezvoltat in colaborare cu UNFOLD SRL.

Prețurile afișate în LEI sunt finale și includ TVA(19%).

Ne construim o comunitate online.
Vino și tu.

Scroll to Top