Termene și condiții particulare:

 1. Filozofia noastră este simplă: nu există două băi identice! Când alegi un model de baie sau un stil preferat, noi selectăm materialele și produsele potrivite pentru dimensiunea și configurația băii tale. De aceea, vor apărea variații în nuanțe, dimensiuni și design atât între imaginile de pe site-ul nostru și produsele livrate, cât și între același model de baie furnizat către clienți diferiți.
 2. Bugetul cu care lucrăm este ales de client la momentul plasării comenzii. În funcție de acesta găsim soluțiile potrivite pentru dimensiunea și configurația băii tale.
 3. Prețul final al băii este in LEI și include TVA (19%), livrare până la scară si asistență în șantier (5 sedinte pe whatsapp sau, la cerere, fizic in Bucuresti). Pretul este valabil 7 zile.
 4. Pentru a confirma comanda vei plăti 30% avans, iar la programarea livrarii vei plăti restul.
 5. Poți renunța la comandă în termen de 24 de ore de la confirmarea telefonică și îți vom restitui avansul. După 24 de ore avansul nu va putea fi restituit.
 6. Termene estimate de livrare: 5-8 săptămâni de la confirmarea comenzii. În condiții speciale (când un produs nu se mai fabrică, stocul la furnizor este epuizat sau etapa de design durează mai mult) pot apărea întârzieri, iar Baielapachet.ro se angajează să înștiințeze clientul rapid.
 7. Livrarea se face până la scară/curte. Verifică comanda și, dacă este cazul, pozează și refuză primirea cutiilor cu lovituri apărute în timpul transportului.
 8. Livrarea se face:
  1. in 2 transporturi paletizate (un transport cu toate materialele pentru renovare si un transport cu mobilierul), sau
  2. etapizat, în mai multe tranșe (implică costuri suplimentare), la cererea beneficiarul care nu are loc pentru stocarea materialelor
 9. După finalizarea comenzii îți putem depozita pachetul gratuit, pentru 2 săptămâni, doar la cererea ta. (COST DEPOZITARE EXTRA: 49 lei/săptămână / maxim 8 săptămâni).
 10. Exceptând situația când un produs a fost livrat cu defecte, nu acceptăm retururi.
 11. Produsele vin cu garanția de la producător. În cazul produsele cu defecte semnalate de client, produsele se trimit la producător pentru reparații/înlocuire.
 12. Pentru fiecare model de baie putem livra mostrele gratuite pentru placile ceramice folosite, vei plăti doar taxa de transport de 19 lei/mostra (online cu cardul).
 13. Modul de lucru:
  1. Plasezi comanda pentru o baie personalizată.
  2. Noi alegem cele mai bune produse pentru baia ta și-ți facem oferta de preț.
  3. Plătești avansul de 30% și la programarea livrării vei plăti restul.
  4. Livrarea se face in 2 transporturi (sau etapizat), vei verifica coletele primite si vei semna procesul verbal de primire.
  5. În timpul șantierului ai 5 ședințe de asistență (whatsapp / fizic în București).
 14. Baielapachet.ro NU furnizează manopera. La cerere, în București, recomandăm echipe de construcții și supraveghem montajul. Vei plăti manopera separat.
 15. GDPR: Prelucrăm date personale pentru a putea onora comenzile și, uneori, în scopuri de marketing.
 16. Plătesti în siguranță prin platforma Mobilpay sau transfer bancar.

Termene și condiții generale Baielapachet.ro

Site-ul baielapachet.ro este proprietatea PDP Architecture & Photography SRL, CUI RO23882479, J40/8470/2008, cu sediul social în Aleea Valea Prahovei nr. 2 București, Romania. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.baielapachet.ro, numit generic în continuare și "site-ul". E-mail de contact: contact@baielapachet.ro.

Accesul și utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, în termenii și condițiile stipulate de mai jos. Utilizarea site-ului și accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni și condiții, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

BAIELAPACHET.RO NU ESTE UN MAGAZIN ONLINE DE MATERIALE ȘI OBIECTE SANITARE ȘI NU DEȚINE STOCURI. Baielapachet.ro este un serviciu dezvoltat de arhitecții Alex și Raluca Petrea prin care alegi un model de baie, trimiți planul băii tale și primești pachetul complet de materialele, mobilier, obiectele sanitare, lumini și accesorii pentru renovare.

Baielapachet.ro își rezervă dreptul de a selecta clienții, de anula comenzile pentru care nu au fost furnizate toate informațiile cerute în formularul de comandă sau prin telefon.

Baielapachet.ro își rezerva dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fară nicio notificare. Toate informațiile furnizate către Baielapachet.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse, conform legilor în vigoare.

Toate produsele folosite de Baielapachet.ro în ambientele de băi afișate pe site sunt produse special comandate furnizorilor parteneri, pentru fiecare comandă plasată de cumpărător (client). Ambientele se vând așa cum au fost gândite de arhitect, sau se pot face unele modificări. 

Baielapachet.ro pune la dispoziția clientului mostre gratuite pentru fiecare model disponibil, pentru care clientul vă plăti doar taxa de transport de 19 lei/mostră (online cu cardul).

Comanda plasată de cumpărător se considera valabilă în momentul încasării avansului, conform discutiei telefonice. Diferenţa pâna la valoarea integrala a comenzii trebuie achitata de cumpărător ȋnaintea livrării ambientului de baie comandat (termen onorare comanda). Ȋn cazul achitării prin transfer bancar, sumele aferente trebuie să se regăsească ȋn conturile bancare ale Baielapachet.ro / PDP Architecture and Photography SRL, ȋnaintea efectuării livrării.

Clientului i se vă restitui avansul plătit pentru comandă doar în cazul în care solicitarea anulării a fost făcută în maxim 24 ore de la plasarea comenzii. În cazul în care clientul renunță la comandă după aceasta perioadă vă pierde contravaloarea avansului fără a emite alte pretenții.

Plata produselor comandate se poate efectua online cu cardul bancar prin Mobilpay sau prin virament bancar.

Prețurile prezentate sunt exprimate în RON și includ TVA, cheltuielile de livrare și asistenta in santier (whatsapp calls). Prețurile sunt valabile pentru 7 zile.

Baielapachet.ro și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare referitor la prețuri, caracteristici și imagini. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit iar livrarea nu s-a efectuat încă, Baielapachet.ro își aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunță clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Baielapachet.ro nu poate garanta disponibilitatea în stocurile producătorilor a tuturor produselor afișate în ambientele de baie. Din acest motiv compania vă anunța clientul în cel mai scurt timp, daca un produs folosit într-un ambient de baie nu mai este inclus în oferta curenta.

Termenul de livrare afișat este cel estimat, termenul clar va fi comunicat în momentul confirmării scrise a comenzii primite. Termenul clar poate suferi interzieri in conditii exceptionale (când un produs nu se mai fabrică, stocul la furnizor este epuizat sau etapa de design durează mai mult). După finalizare, pachetul se poate depozita gratuit, la cerere, pentru 2 săptămâni. După aceea, depozitarea vă fi tarifată cu 49 lei/săptămână pentru maxim 8 săptămâni.

Produsele folosite în fiecare ambient de baie sunt produse noi și vor fi livrate în ambalajul original al producătorului. În momentul livrării, pachetul/pachetele Baielapachet.ro vă fi însoțit de Factura proforma sau Aviz de expediție urmând a fi recepționate de către client. Ulterior, clientul vă primi pe email Factura fiscala. Anumite produse sunt livrate de către producător fară ambalaj, paletizate și infoliate.

Toate produsele transportate sunt garantate până la adresa solicitată iar transportul este asigurat până la intrarea în curte sau bloc daca spațiul permite accesul cu auto al curierului.

Proprietățile plăcilor ceramice sunt notate în fișa tehnică a produsului, pe care clientul o poate solicita oricând pe email la contact@baielapachet.ro. În acest document există normele aplicate pentru planeitate, absorție de apă, dimensiuni, calibru ș.a. (o ușoară curbură a plăcii sau tonul diferit de imaginea din catalog/site nu reprezintă un defect, dacă se încadrează în parametrii stabiliți în fișa tehnică).

Baielapachet.ro garantează că toate produse folosite în ambientele de bai sunt conforme și autentice. Fiecare produs în parte vine cu garanție de la producător. 

Pentru a putea beneficia de acordarea garanției, clientul are obligația că în momentul în care recepționează coletele de la curier să desfacă coletele și să verifice integritatea produselor. În cazul în care se constată deficiențe ale produselor sau produse livrate eronat clientul vă consemna pe documentul curierului deficiențele constatate. Prin semnarea documentului de livrare a curierului fară obiecții se înțelege acceptarea produselor și orice obiecțiune ulterioara din partea clientului privind garanția nu mai este posibilă.

Exceptând situațiile când produsele au fost livrare cu defecte, retururile nu sunt acceptate.

Reclamațiile se vor face pe email la contact@baielapachet.ro care va intermedia soluționarea reclamațiilor cu furnizorii acolo unde furnizorii nu pot interveni în mod direct în soluționarea respectivelor reclamații.

Serviciul de montaj NU este inclus, însă în Bucuresti ne parteneriem cu constructori buni pentru a va oferi un serviciu complet.

Date de contact:
contact@baielapachet.ro
0756.789.796

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Baielapachet.ro, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre prin site-ul nostru web. sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta
Baie la Pachet este marca inregistrata a PDP Architecture & Photography SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Aleea Valea Prahovei nr. 2, Bl. 7S14, Sc. 1, Ap. 94, Sector 6, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/8470/2008, cod unic de înregistrare fiscală RO23882479 (în continuare “BaieLaPachet” dau "Baielapachet.ro" sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm
Colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

 • Când comandați o mostră ne transmiteți: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa pentru livrare;
 • Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web și în aplicația smartphone putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării
Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:
1. Pentru prestarea serviciilor BaieLaPachet.ro
Acest scop general poate include, după caz, următoarele:
a) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
b) Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
c) Repararea produselor sau înlocuirea lor in cadrul garanției conform prevederilor legale;
d) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs.
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între BaieLaPachet și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.
Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

3. Pentru marketing
Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.
În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:
– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin
– Contactarea BaieLaPachet folosind detaliile de contact descrise mai sus.
În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

4. Pentru apărarea intereselor noastre legitime
Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:
– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor BaieLaPachet față de atacuri cibernetice;
– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri;
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.
De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal
Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveo comanda în derulare. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contractului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal
După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:
– Furnizorilor de materiale;
– furnizorilor de servicii de transport/curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
– societăților de asigurare;
– furnizorilor de servicii IT;
– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.
În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal
Ca regulă generală, datele dvs. cu caracter personal sunt stocate și prelucrate pe teritoriul Uniunii Europene și a Spațiului Economic European (SEE).

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal
Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi Mobilpay. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți
Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.
Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.
Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Scroll to Top